Platbamobilom.sk


Internetový portál zoznam.sk sa spojil v spolupráci so spoločnosťou ELET s.r.o.. Vznikol tak projekt, ktorý prináša službu s názvom Platbamobilom.sk.

Jedná sa o automatizovaný systém mikroplatieb na báze SMS, ktorý umožní užívateĺom jednoduchý spôsob uskutočnenia platieb za služby a tovar prostredníctvom mobilného telefónu. Nezáleží na mieste uskutočnenia platby a užívatelia využívajúci túto službu nemusia poskytovať žiadne údaje o svojom bankovom účte, či platobnej karte.

Uskutočnená transakcia sa zahrnie do faktúry, alebo sa jednoducho strhne z kreditu. Platby do výšky 20 EUR sa používateľom veľmi uľahčia. Zjednoduchśi sa napríklad dobíjanie hráčskeho účtu, sťahovanie obsahu, webhosting, zakúpenie vstupeniek, kúpa darčekov, kníh, atď.

Platba je uskutočňovaná zaslaním SMS s príslušným kľúčovým slovom. Za okamih nasleduje doručenie potvrdzujúcej sms o zaplatení tovaru, či služby. Mesačný limit platieb na jedného zákazníka, t.j. na jedno mobilné číslo je 150 Eur vrátane DPH. Dostupnosť je pre zákazníkov všetkých mobilných operátorov v SR.

Služba platbamobilom.sk je určená najmä pre majiteľov malých webových stránok, e-shopov, alebo portálov, ktorý by radi zjednodušili proces platby pre svojich zákazníkov. Stačí vyplniť žiadosť ( registráciu ) na stránke www.platbamobilom.sk. Mikroplatby je možné nastaviť na rôzne cenové úrovne, v rozmedzí 0,05 Eur až 20 Eur.

pošli do vybrali.sme.sk

  1. No comments yet.

You must be logged in to post a comment.